June 18, 2014

Untitled #6

1:37am...

damn ! wa tak tahu nak hapdet apa disaat jari gian nak menaip.... so saja nak share, harini makan makanan yahudi lagi iaitu mekdi.... harini order combo terussss.... mean, satu combo tu ada 2 burger habanero, 6 ketul nugget, 2 kentang & 2 soft drink...

dikala ini wa lakibini dah macam badan sumbu yang kekenyangan.... tuan suami dah tak larat berdiri... wa tak larat nak hape dah.... kembung perut.... hahhhh pasni darah tinggi pun naik.... sebab...?? dari siang makan benda masinnnnnnnnnnn je..... wa dah memang ada darah tinggi.... ok, memang jenis tak sayang diri... who's care..?? wagaggagaga berlagak syiak....

bila dah makan tadi, order la jugak banana pie... memula makan rasa heaven... dah nak habis je terus.....

........... uuuuwerkkkkkkkkkkk.....!!!

                 rasa nak keluar balik semua harta benda yang masuk tekak tadi.... bila dah memual ni kekonon rasa bahagia laaa ada ura2 mengandung.... fiuhhhh mood perasan lagi.....


moralnya.... wa terlebih makan.... mengandung tu motif je... doktor pun cakap susah nak lekat sebab wa 3 days per week pun treatment hemo.... so macam harapan walaupun teringin sangat...

wahahahhaa... !! tabah gila wa rasa entri ni.... tak sedih pun... ke dah redha...?? xoxo i dont know ~

bye.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.