June 12, 2014

Untitled #5

Cakkk !! Assalamualaikum wbt...

aduhai... baru sihat dari penyakit... beberapa hari mengalami muntah, pitam, demam, cerry berry... fuhhh kifarah.... kifarah.... inipun badan masih letih tapi gian nak menaip merapu kerapu....


readers, sihat..??

even i don't know who is my readers (speaking koooo) tapi wa tetap rasa rapat pulak dengan blogger2 yang turut komen status wa yang merapu itu... ohhh sungguh terharu hokeyyy.... eksaited je bila nampak orang komen2 ni.... hahahaiiii...

So tak banyak cerita yang boleh wa ceritakan... nak readykan plot Temptation Of Wife pun dah tertangguh 4 episod... apa kena ntah laa dengan badan ni... tak segar langsung rasanya badan ni... huh ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.