June 08, 2014

Untitled #4

6.19pm.

Harini hari Ahad, weekend yang sentiasa suram since wa & suami masih tercari2 mana arah kami... ohh harini jugak wa perlu pretend yang wa sangat kuat sebab tuan suami tengah sakit... walaupun badan wa sendiri lemah...


Kali ni mungkin ALLAH uji hati seorang isteri yang manja macam wa untuk handle suami yang tengah sakit..
oh... diterima ujian kali ini..

Malam tadi tuan suami kena masuk angin, cirit birit dan muntah... dalam pandangan mata, ohh geli..
tapi bila teringat pengorbanan suami yang juga tidak geli dengan muntah & darah si puan isteri, rasa geli itu hilang tiba2... tanggungjawab kan... takkan nak biar tuan suami handle semua sendiri... dia pun bukan kuat sangat....

Alhamdulillah harini cover balik, entah apa yang dimakan pun tak tahu.. rasanya nescafe basi masa teman wa treatment semalam... aduhai... serik beli minuman bersusu...

Yang gojes,
Tunsha Ayunie

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.