June 18, 2014

Temptation Of Wife - Episod 38

Hampir terlupa nak buat plot TOW (Temptation Of Wife) harini... wuahahhaa... awat ntah letih sangat harini... 


So harini keluarga Salcedo kena halau kecuali Madel... yelah... watak Madel comel dalam ni, mana boleh kena halau... selepas dihalau, maka Angeline yang mengambil alih rumah keluarga Salcedo... hahh cara tak...?? tuan suami kemain emoOoooo tengok episod harini, mengalahkan wa lagi... kehkehkeh

Manakala si Heidi juga tidak menyerah kalah & tetap ingin membalas perbuatan Angeline, watak Heidi kali ni menjadi lebih gilaaaaaaaaaaaa...... wa tengok pun rasa nak masuk tangan dalam skrin TV dan lempang si Heidi ni.... awat ntah terhegeh-hegeh sangat....

okkkkkk cerita je, salahkah puan blog emoOoooo ni....??? wakakakkakaka !! opssss over acting lak...

bye.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.