June 17, 2014

Temptation Of Wife - Episod 37


Baru ada rasa keinginan untuk hapdet... kalau tak jari start malas... kepala asyik nak parking kat bantal je, takmau berganjak !

Episod 37 - Identiti Chantal Gonzalez terbongkar sebab si Heidi punggah barang si Chantal ni... Dalam sebuah majlis Salcedo, Chantal telah mengakui kepada keluarga Salcedo bahawa dia adalah Angeline sebelum semput Heidi memberitahu.... episod ni bagi wa best, sebab apa yang Angeline pendam selama ni terluah... suka betul wa tengok muka panik si Stella, Heidi & Marcel.... kesian pulak dengan Madel... dia kan rindu sangat dengan Angeline....

fuhhh makin menarik hari ke hari... tapi tak gemar betul dengan TV3 ni.... 5minit cerita 5minit iklan... no wonder la sejam.... half an hour untuk iklannnnnnnnnn je..... dah la banyak potong..... !! emOoooo hokey....

bye.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.