June 05, 2014

Temptation Of Wife - Episod 31

Dalam episod 31, Chantal Gonzalez & Heidi Fernandez bertanding dalam satu pertandingan solekan.. semakin rancak kegilaan Heidi... confident dia boleh menang...

Dalam pusingan pertama, pertandingan itu mempunyai dua pemenang iaitu Heidi & Chantal... untuk mencari pemenang pertama, juri menyuruh sekali lagi mereka bertanding... oleh sebab Heidi tak puas hati, dia mengupah model kepada Chantal untuk hilangkan diri... tetapi Chantal sangat pandai......


Dan dah boleh agak, selepas itu ofcoz kemenangan milik Chantal Gonzalez... ini membuatkan Heidi tidak berpuas hati... sekali lagi dia malukan diri sendiri dengan merampas piala milik Chantal... ish ish... desperado sungguh Heidi ni...


antagonis sungguh !
episod ini jugak, Heidi banyak sangat buat perkara yang unexpected... macam biasa, malukan diri sendiri... banyak scene yang bikin penonton yang bengang dengan watak Heidi ni bertepuk tangan sambil cakap kat Heidi...

Padan Muka.

                                               kohkohkoh......


Scene terakhir, adalah dimana Stella dah berjumpa dengan Chantal Gonzalez... riak muka Stella...??


Terbeliak mata kauuuuu..... !! dan... tetap memalukan diri sendiri... kira suku dari dendam Angeline/Chantal dah tertunai laaa... 

hahhhh tak sabar nak tunggu next episode... makin rancak pulak cerita ni walaupun banyak gilosssssssssssssss TV3suku ni potong..... haih kuciwak ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.