June 04, 2014

Temptation Of Wife - Episod 28

Hoho lama tak update pasal cerita ni... baru tengah sedap tengok, tergendala sebab Sultan Azlan Shah meninggal... al-fatihah..

Berbalik pada episod walaupun tiada siapa yang membaca.
kehkehkeh....

Dalam episod 28 ini, Chantal Gonzalez masih tidak berputus asa untuk terus menggoda Marcel Salcedo.. & seperti biasa si Marcel ni memang cepat gersang bila tengok perempuan cantik & sofistikated... maka si Marcel pun tergugat...


Just nak bagitau yang puan blog anti gilosssss dengan Marcel ni... kalau tangan wa boleh masuk skrin TV.... dah lama kena lempang.... emo tau dengan mamat durja ni... tak setia langsung... nafsu kuat... bla bla bla...

siapa yang tak sempat tengok bolehlah layari tonton.com.my ye :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.