June 15, 2014

Selamat Hari Ayah, ABAH !

Sudah lambat untuk dibebelkan sebenarnya... hurm.. dah jadi kebiasaan wa untuk taip blog secara last minutes... harini mata mengundang mengantuk yang amat sangat... malam tadi selsema kemain teruk... telan ubat sampai ke malam ni lalok tak boleh hadap.... sakit hati ada... dah rasa macam diri ni malas sangat....


Anyway, selamat Hari Bapa kepada abahku yang tersayang... emm... bercerita mengenai abah, dia bukanlah seorang tegas & bengis macam kebanyakan abah yang lain... abah wa tak berapa kuat semangat... tapi dia seorang yang cekal ye.... & jenis berusaha suapaya boleh bagi apa je permintaan anak2 dia... teringat satu hari abah takde duit, tapi dia cari jugak untuk melepaskan hajat si anak perempuannya (wa lettew) untuk makan Domino's... kehkehkeh.... sayang abah :) u r the great dad !

psttttttttt bila lihat sekeliling, wa bersyukur sangat mempunyai seorang abah yang penyayang walaupun memiliki ego yang sangat tinggi ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.