June 17, 2014

Penutup | Mcdonald's Chicken Spicy Habanero

Hahhh ! ni entri penutup sebab idea telah mati...

Harini wa makan makanan Yahudi iaitu Mc'D.... ya terpaksalah akui makanan yahudi sebab dah terlabel begitulah hendaknya.... tanpa lapisan ye ayat ni... jangan bash saya, sebab saya gojesssss..... !

Oklaaaa.... tadi sebenarnya dah masak kari ayam.. lepastu alkisah ayam tersebut habis, yang tinggal hanya kuah kari... orang rumah ni memang suka makan ayam, tapi wa tak berapa gemar ayam yang masak kekuah ni kecualilah kuah nasi dagang... hahh yang tu repeat !

straight forward lah auni !

okkkkkkk....okkkkkkkkk..... tadi wa supper sebab wa lapar... masakan sendiri tak lalu nak makan.... so merengek kat tuan suami.. nak makan mekdi... bajet dah larikkk sebenarnya sebab kerja taknak rapat dengan kami berdua.... tapi tuan suami dah kesian tengok muka puan isteri yang ketagih nak mintak pelempang.... maka dia pun belanja...

Bebelek lah menu kat website, hah ! ada burger baru... pedassss.... macam pernah usha je kat cerita Heat Seekers dulu.... sooo nak rasa... pedas sangat ke... gegeli ke....


So wa punya, wa makan fillet o fish.... tuan suami nak bigmac sebenarnya sebab itu je yang paling kenyang untuk perut beliau... tapi sebab si isteri gedik nak mampoih, nak rasa gak habanero tu... tuan suami beralah lagi... dia pun order habanero ni...

komen...??

tuan suami cakap pedas gila.... tak cukup kenyang... bla bla bla.... tapi wa rasa tak pedas mana pun... cuma 10% lebih pedas dari Mc'deluxe... so siapa pernah makan Chicken Mc'deluxe tu fahamilah yang... habanero taklah pedassss gilossssss... gegeli geleman je...

hah !! perut dah kenyang... mata dah kuyu... jomlah tiroooo.... tiroooo is tidooooo ok...??
chiow ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.