Nafi kurung anak OKU | Ibu ditahan reman

Assalamualaikum wbt,

Salam Ahad... weekend yang agak membosankan kehidupan seorang... AKU... hah ! sebenarnya nak straight forward lah ekkk.... wa nak cerita pasal... Mohammad Firdaus... siapakah...?? emm budak OKU yang dijumpai dikurung tempoh hari...

So,ibu dia yang menggunakan nama Imashima Lola (FB) menafikan sekerasnya yang dia telah mengurung Firdaus... katanya sebelum pergi kerja dia telah tinggalkan bekas makanan kepada anaknya... emm alasan... ingat manusia2 macam kami.... bengap sangat...??

 
Firdaus sebelum dan selepas dikurung...

Kalaulah betul diberi makan, kenapa rupanya yang siuman terus nampak sebegitu rupa tidak terurus...?? kenapa baju rabak...?? kenapa keadaan bilik dipenuhi najis...?? kenapa...?? bukan itu saja, rambut Firdaus juga dipenuhi najis... Yarabbi.... terlalu marah wa dengan mak dia....

Nak kata daif, masih mampu makeup lagi.... pakaian elok je lagi... jadi apa alasan...??

Haaaa by the way, si ibu dah ditahan reman selama 4 hari... bagi wa tak adil juga... mohon pihak berwajib cari juga bapa Firdaus ni... hurm... bila cerai kebanyakkan bapa lepas tangan je... yang jadi mangsa, ANAK... !

Firdaus kini dirawat di salah sebuah hospital di Nilai, dia sudah dibersihkan dan rambutnya dicukur botak... alhamdulillah :) masih ada yang sudi merawat amanah yang satu ini..

ok tu je,
bye.
Nafi kurung anak OKU | Ibu ditahan reman Nafi kurung anak OKU | Ibu ditahan reman Reviewed by Tunsha Ayunie on June 22, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.