Get well soon, baby !

Perghhh hari ni sakit perutttttttt gilosssss panda baqhangggggggg..... wa tak tau makan apa, mungkin makanan Yahudi semalam pedas sangat, maka.... rasailah sendiri kehebatan pulasan perut.... kohkohkoh...

Sebenarnya nak cerita sedih ni.... wa memang takde anak, tapi wa dah anggap anak2 kaklong (kakak sedara wa) sebagai anak wa... wa nih anak sulung, so wa takde kakak... so memang takkan jadi legal aunt la kan, pinjam anak orang... sebab wa rapat dengan kaklong and the family, so wa tak anggap diorang sepupu pun... more than darah daging jugak...

Alkisah tengok kaklong upload gambar Annas Naufal, anak bongsu dia... Annas ni yang paling wa sayang... (sebenarnya kakak abang dia pun wa sayang sebab diorang manja dengan diorang punya bonda ni) cuma sebab Annas ni baby apple lagi... so, berlakulah pilih kasih ye kekawan....

Panjang dah mukadimah ni...

.. Dipendekkan, Annas disaspek ada jangkitan pada paru-paru dia... ini menyebabkan sedih... risau... dan semua perkara negatif pun timbul... yela, ramai baby yang hidap penyakit jangkitan paru-paru ni... salah satu penyakit yang bahaya kepada, baby :(

Annas ni, seorang budak yang sangat peramah... tak takut orang... itu yang buat wa jadi makin sayang... first time jumpa tuan suami dulu pun dah boleh senyum... gegelak...



Get well soon baby Annas sayang... doakan Annas ya :) 

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)