June 06, 2014

Follow...?? awak baca ke...??

Assalamualaikum wbt..

Maha bongkak pulak tajuk entri harini... mata tengah segar je walaupun tak mandi... saja wa teringat dari memula wa blogging dulu... asalnya hanya mengisi masa lapang tanpa mengharapkan followers... ibarat blog ini hanyalah diary harian... dah tiada rahsia antara beta dan dunia... kehkehkeh...

Tapi bila dah seronok join segmen, eh ramai pulak followers.. rasanya segmen pertama yang wa join selama blogging ni adalah dari abang +Ben Ashaari  .. segmen apa tak ingat dah... masa tu lah dari beberapa kerat followers dikalangan teman chatting, bertambah followers dari teman2 yang bersama2 blogging... ehhh apa padiyappa sangat lah ayat ni... hoho...


Bila ramai yang follow... ayat yang akan timbul ketika itu... 

              ..."..hai.. saya dari segmen yang sama, saya dah follow awak, jom follow saya !"

hah..!! sebenarnya wa pun menggunakan statement yang sama ketika itu bila terjah blog orang lain... yakni sekarang kemain banyak koleksi blog yang wa follow... tapi...

............ kebanyakkan yang di-follow amat tak sempat baca.... dan yang meng-follow pun tidaklah membaca apa yang wa coretkan... al-maklum, empunya diri bukan blogger tegar...

ehem... tujuan menaip entri ni adalah "saja-saja" nak semakkan tajuk entri... jangan terasa bagi yang terasa ya, tiada tujuan puan blog ini nak bagi terasa... bila akal ni rasa nak menaip... yang hangpa baca ni lah yang keluar... kehkehkeh...

salam ukhwah ya para blogger,

Yang gojes,
Tunsha Ayunie.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.