June 28, 2014

Disebalik Kisah Penemuan Muhammad Firdaus Dullah

Assalamualaikum wbt,

baru dapat luangkan masa untuk berblogging... asyik spend time dengan tuan suami je tadi... kami tak celebrate anniversary pun... heh ! nenanti lah kan kan kan...??

.. Tak pergi terawih jugak harini... rasa sangat rugi... tapi inilah wanita... ada surut cuti... nak buat macam mana...?? akur dengan tabah je...

Oklah, nak sharing sikit lagi... mungkin update yang terakhir tentang Firdaus...


Dah ramai yang tahu betapa Firdaus dizalimi oleh ibunya, ibunya kini ditahan dan boleh dijamin oleh seorang penjamin... tapi ini satu kenyataan daripada isteri pegawai imigresen yang menjumpai Firdaus tempoh hari...


Benar ataupun tidak, wallahualam.. Selamat menjalani ibadah puasa... bersihkan hati dan jiwa... jaga lidah juga akal.... :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.