Candy Crush | Menghiburkan atau Tekanan?

Assalamualaikum wbt... 

3.22am.. fuhhhh amat pagi... mata ni tak mau lelap walaupun dah terhuyung hayang maka puan blog dengan penuh siuman bukak Facebook dan main Candy Crush...

Topik basi & sangat kebudakan ni saja mengundang jari untuk menaip awali menjelang subuh sambil tunggu England lawan Itali jap lagi... hoho.... macam laaa diri sendiri ketika ini mampu nak tunggu... badan kekurangan rehat tak sedar... motif sangat...

So, ramai yang main Candy Crush ni tension bila tak pass level seterusnya... haha... game ni untuk kita release sikit otak supaya relieve... ni serabut pulak.... termasuk la puan blog ini.... wakakakaka...!!


Pernah jugak wa sampai nak campak mouse sebab main level entah keberapa tapi asyik game-over... dah la nak refill nyawa lambat kemain.... sampai tuan suami bising....

                        .."sayang, game je pun...!"...

ok akur.

So ambil alternatif lain supaya tak tension... wa cool down and focus.... fuhhh motif lagi ni..... main Candy Crush dalam keadaan tenang... ehhh senang pulak level ni... padahal dah berkurun tunggu nak pass station tersebut....

actually Candy Crush je pun game wa layan selain dari PS2 dulu (Crash Bandicoot,Tekken) errr Super Mario....


lejennnn wooooo game ni....!!!

ehhh apa aku merepek masuk Super Mario dah pulak.... ?? gagagagaga..... oklah.... till next ya... :)
Candy Crush | Menghiburkan atau Tekanan? Candy Crush | Menghiburkan atau Tekanan? Reviewed by Tunsha Ayunie on June 15, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.