Amelina Amelie Alien hina OKU

Assalamualaikum wbt...

Tadi, cecelik mata dah dihidangkan breakfast... aku dah selalu tengok status2 si budak Amelina ni... gambar dia tak tahu la fake @ memang dia... haihh dah nak dekat Ramadhan ni ada je benda yang bikin aku panas hati...

Benda ni dah viral kat Facebook @ blog juga, mungkin... siapa tak marah dengan ayat budak Amelina ni... sampai aku sendiri dah berdoa yang beburuk pada dia, haihhhhh.... kenapalah masih ada manusia yang tidak menggunakan fungsi hati dengan baik.... dah kena makan ulat ke hati masing2...??


Aku sendiri pun dah confuse, siapa yang OKU sebenarnya... punyalah lembab aku nak baca statement dia... bahasa dia kalau nak alien, alien lagi... kalau ada depan mata nih... memang hakakkk bercita2 nak bagi asid sebelah muka... biar dia rasa terasing selepas tu...

           ... hurm.. ada yang doakan supaya dia dapat anak OKU jugak... tapi, aku berharap dia yang akan jadi OKU... kalau dia ada anak OKU, pasti dia buang anak tu... yelah, dia jijik dengan OKU ni kan...

oh ya :) lately memang wa emosional sket... makin emosional dengan kes penindasan manusia ni... haih... 
Amelina Amelie Alien hina OKU Amelina Amelie Alien hina OKU Reviewed by Tunsha Ayunie on June 23, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.