May 23, 2014

Temptation Of Wife - Episod 25

1:49am...
Jari teringin nak merajinkan diri untuk menaip walaupun dah takde topik... kotak pemikiran puan blog sangat runsing sekarang ni... dengan penyakit yang semakin menyerang walaupun puan blog buat bolayan macam takde hape, dengan keadaan puan blog yang agak huru-hara... alahai.... 

Lahawlawala quwata illah billah... sesungguhnya aku tidak berdaya ketika ini walaupun Kau Ya Rabb, mengurniakan hamba senyuman...

senyum.

Oklah.. starting malam ni, puan blog akan senantiasa update pasal cerita peberet mokcik2 dan dara2 sekalian yang menjadi suri dirumah... apalagi... Temptation of Wife... kehkehkeh...

Harini pada episod 25, Angeline dah berubah jadi Chantal Gonzalez... puan blog kemain bangga gila dengan penampilan baru si Angeline ni... lagi puan blog rasa bangga bila tengok muka si Marcel Salcedo tu terbeliak haaaa.... tulaaa siapa suruh buat derkkkk je dengan bini kau... pantang tau...!!

Tiadalah lebihan masa untuk edit gambar secara kemas... tapi puan blog dengan penuh megah menepek gambar Chantal Gonzalez demi menyemakkan entry... wooohoooo selamat menonton hokeyyy :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.