Selamat Hari Ibu, Mama !

Assalamualaikum wbt...




Harini Hari Ibu...!!
wooooohooooo wa rasa wa anak yang paling LASTTttttt sekali wish mama harini...
well.. semalam penat sangat... sebab baru lepas treatment....
so tido tak hingattttt doooniaaa..... konon nak jadi yang paling awal kasi wish...
tapi.... 


                               .........so HAMPEHhhhhh you know...??


oklah... sempena Hari Ibu ni... wa doakan supaya mama kesayangan wa terus suksessss dalam hidup... opsss...!! by the way, forget to realise that, wa dah ada dua MAK sekarang.... cuma till now wa masih segan silu meraban lagi dengan mum in law... tak tau laaaa kenapa.... huh ! jelessss tengok kawan2 yang rapat dengan mak mertua... tapi berlainan pulak dengan diri wa.... kurang mix around dengan orang kot...?? huakkkhuakkkhuakkkk..........

urmm... 
wa teringat, bila datangnya Mother's Day... orang cakap haram disambut...
siap kopipessss dari ustaz lagi.... Mother's Day ... Yahudi yang sambut ! not us as MUSLIM !

hell yawww...!!

wa pulak berpegang kepada... yesssss Hari Ibu adalah hari-hari... tapi tak salah meraikan ibu kita setahun sekali... sebab SEKALI yang dia lahirkan kita tu.... SEKALI tu jugak dia rasa perittttttttttt sangat.... so tang mana yang wa ikut Yahudi ni...??

Haram @ Harus ..??

Haramlah kalau sambut cara Yahudi sambut... ehhh... Kristian tak termasuk dalam Yahudi pun... Yahudi is Kafir and Kafir mean Unbeliever (tiada agama) am I right..?? ke someone boleh terangkan secara detail...?? heee ~

anyway, segala perkara yang kita buat ni... berlandaskan nafsu @ nawaitu... 
thx baca ya :)


Selamat Hari Ibu, Mama ! Selamat Hari Ibu, Mama ! Reviewed by Tunsha Ayunie on May 11, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.