Selamat Hari Guru, CIKGU !

SELAMAT HARI GURU...!!


Woohooo kemain excited pulak... bila hari guru ni... mulalah datang flashback tidak diundang... dari zaman sekolah tadika.... sekolah rendah... sekolah menengah... opssss wa tak sempat nak sambung study atas masalah kesihatan... mama risau sangat.... so akur...

Lepas kawin, ada angan-angan nak sambung belajar... tapi nantilah... tak kemana ye dakkk...??? orang tua bertongkat pun ada rezeki mereka sambung belajar.... tunggulah diri ini stabil.... hohoho...

So, kemain la confident update status kat FB tadi dengan perasaan excited, yakin tarakkkk taipo... terus wa kasik post.... sungguh, takde laa pulak diri ni perasan tersasul taipo disitu...


hahhhh...!! nampak apa yang taipo disitu...??? agagagagaga......
Selamat Hari Guru, CIKGU ! Selamat Hari Guru, CIKGU ! Reviewed by Tunsha Ayunie on May 16, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.