May 04, 2014

FOOD REVIEW RESTORAN KOREA GOMONAE PART 2

Assalamualaikum wbt..

Long time story... 3 hari lepas..
wa tak sempat nak update pape dalam blog... sebab penat gilossss...
lately badan ni rasa macam quite tired melampau... moody.... errr mungkin...

BENDERA JEPUN..??

so... beberapa menjak tekak masih mengidam bibimbap walaupun baru lepas makan...
pepujuk tuan suami, maka beliaupun akur jela dengan kehendak isteri...
we olsss pegi Ampang Point lagi... perghhh bila pergi naik taxi ni berpinau mata....
duit lepas macam air gitu je... duduk je dah 3 hengget... cissssss...!!

As usual... bibimbap as HERO...

Lepas tu order la Kimbap... ohhh yang ni sangat wa tak boleh telan... rasa macam nak muntah... 
tapi Tuan Suami said... "sedaplah sayang, lagi sedap dari Sushi King...!" errr whatttt...???

Kimchi pun feveret Tuan Suami jugak... 
tapi dia lebih prefer Kimchi buatan Puan Isteri..

Muka wa kalau makan memang takde cover... algojoh lagi maha selekeh...


Lepas makan tu terus buat muka toya macam nak muntah... wa pun tak tau apa yang slack... Kimbap tu kot...?? semacam pulak rasa dia.... spoil feeling makan bibimbap.... sampai bila dah ingat rasa bibimbap tu, terus melugai lepasni taknak pergi dah...


Perjalanan makan kami berakhir dengan Famous Amos.... Yarabbi kemainlah happy tak terkata... punyalah mengidam... hampir setahun kawin baru lah dapat Famous Amos yang kedua ni.... alhamdulillah...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.