Heidi Tidak Mengandung...??

Assalamualaikum wbt...

fuhh.... ramai rupanya peminat cerita Temptation Of Wife lakonan Marian Rivera ni... termasuklah empunya puan blog... well said... Marian Rivera ni lawa dia lain macam... tak pakai mekap pun lawa... dah pakai... fullerrrmakkkk gojesssss kalah makkkk yuolssssss........

so, sajalah check keyword dari blog traffic ni... fuhhh.... berderetttttt pasal Temptation Of Wife saja..! diikuti posting roti naan yang merapu tu... kehkehkeh...

hahh...!! siapa tengok episod tadi...?? Heidi tidak mengandung... part ni mulalah wa gelak jahat... sambil cakap......

........ "PADAN MUKA KAU HEIDI...!!"....ohhh mrs.remones memang kalau cerita yang disukai, dia akan emosiiiii sangat tau..!


bermulalah episod.. Temptation Of Wife - Revenge Episode..
yebbbaaaa.... tak sabar nak tunggu Angeline bertukar Chantal Gonzalez...

mrs.remones memang suka part berbalas dendam ni... huaahuaahuaa... 
selamat menonton ye :)
Heidi Tidak Mengandung...?? Heidi Tidak Mengandung...?? Reviewed by Tunsha Ayunie on May 21, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.