May 24, 2014

Goodbye, Cadbury !

Assalamualaikum wbt...

woohooo.... Aku bukan nak mengamuk sangat pun since aku memang takde keinginan makan Cadbury bila adik aku jumpa encik ulat bersepah dalam coklat kesukaan ramai ni... kehkehkeh...

cuma nak semakkan entry dengan kisah Cadbury memandangkan.... errr ramai sungguh pengomen yang mengamuk dengan Cadbury... salah satunya, Cadbury dengan angkuh, tiada kata maaf sedikitpun.... yelah... dah ada DNA babi.... opkoz laa depa mengamuk.... rasa macam depa dah termakan babi.....




Wahai Cadbury Management & Company, common laaa.... mana kata maaf kamu bila membuat pelanggan tertipu...?? Aku lain citer laaa.... memang dah malas dengan Cadbury ni sebab dah banyak kali sangat jumpa ulat dalam tu.... haih... kekadang teringin tapi makan je coklat Crispy tu... sedap gak laa....

*mohon laa cokelat lain ni takde benda sebegini.

Sekarang ni kalau teringin makan cokelat,  aku cari Beryls dalam botol je yang bebesar telur puyuh tu... sedap... layan je.... rasa dia smooth & tidak menghauskan diri ini.... dari tekak si puan blog le... tak tau laa yang membaca.... korang suka Beryls...??? sedap... harga pun.... sedap jugak la bagi manusia sengkek macam beta.... kehkehkeh... lagi...


Nampaknya kali ni Cadbury bebenar menaikkan kemarahan para penggemar Cadbury.... fuhhh tak rasa bersalah pun sebab puan blog memang tersangat lama stop makan.... dengar Cadbury pun dah melugai tekak haaaa...

Pstttt..... sijil HALAL, memang senang dapat... dan tidak semestinya cop halal dari Jakim itu bebenar halal... :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.