May 18, 2014

16thMay2014 | Happy Birthday Tuan Suami !


Fuh... dua hari berlalu... baru teringat... detik kegembiraan untuk tuan suami tidak kucoretkan disini... maafkan beta tuan suami....

Actually 16hb Mei itu hari, birthday tuan suami yang ke-35... wuarghhh puan isteri baru je 24 ye yuolsss.... nasib baik la muka tuan suami ni tak muda sangat tak tua sangat... just nice je.... tapi ada jugak memulut yang asyik tanya tuan suami...

                 ...... "anak ke..??"....

Haha ! tak kisahlah pasal tu... memula memang tuan suami terasa gak... walaupun lagak tuan suami agak samseng... tapi hati suamiku itu jambu yuolsssss..... tapi dah lama² dia buat bolayan jelaaa.... biasalah mulut orang ni selagi tak tertanam dalam tanah.... selagi tu laaa protttpretttttprotttprettttt.....

Anyway, birthday tuan suami tahun ni... wa tak sempat bagi hadiah... dia yang hadiahkan wa ada laa... patut wa yang belanja... ehh tuan suami pulak yang belanja... cuma wa dapat cuti masak je...  oleh sebab both of us tak bekerja lagi... maka, tak adalah pergi memana kecuali karaoke... & makan cheese naan kat mamak... tak kisah jugak, wa agak bersyukur tahun ni sewaktu hari kelahirannya, wa ada disisi... cuma ralat... tak dapat nak bagi surprise apa²... kali ni rasa useless jugak disitu tapi buat tak tau je... berlakon disebalik muka ceria padahal dalam hati....fuhhhh Allah taala je yang tahu...

Selamat hari jadi sayang.. semoga panjang umur... dilimpahi rezeki... menjadi suami dan mungkin ayah yang baik suatu masa nanti... i love you so much... thanks you always make my day walaupun puan isteri ini sangat banyak kerenah....

thx for reading ya :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.