Kak, mintak Kopi O..??

Hoho..

I just remind back about yesterday.
Rasa sangat kelakar dengan ketabahan seorang staff nurse di Hemodialysis unit.

tengah mamai time tu.. 
wa dengarlah tuan suami mintak kopi o dekat SN. Hidayah..

tetiba wa dengan SN. Hidayah ni tanya pada tuan suami.....

               ".. nak cawan sekali ke...?? "

tuan suami dah gelak² yang sangat galak...
wa yang blurrr just macam.....

"....errr...what happened....??"

staff yang lain pun dah gelak...
then terus tuan suami cakap...

                        "...laaa...bukan kopi o yang tu... iron lah kak..."

muka SN.Hidayah dah merah...terus dia mengamok...

     "..lain kali cakap la iron... bongok aku ni tercari² kopi..."


actually iron drip ni memang diorang panggil kopi o.. mungkin staff nurse yang agak cekal lagi tabah serta amanah... betul² dia carikan kopi o permintaan suami..

pstttttttttt..... demand pulak patient sampai nak kopi o pun mintak kat staff nurse kan...?? heee ~
Kak, mintak Kopi O..?? Kak, mintak Kopi O..?? Reviewed by Tunsha Ayunie on April 20, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.