Baru 405..??

Assalamualaikum wbt..

well, salam sejahtera kepada readers... mood selongkar folder² yang ada didalam lappy si tuan suami... folder gambar laa... music la... segala macam bagai..

dah habis punggah tu terus wa selongkar pulak folder blogspot ni... yarabbi... kemain banyak nama² blog yang wa lahirkan... tapi yang satu ni lah yang paling wa sayang... seriously ! tapi sayang² pun... sikit bebenor la pulak koleksi entrinya... hanya 405 since 2010... hah !

sebenarnya banyak dah wa tulis dalam blog ni... cuma peristiwa kenangan silam tu je wa kasik remove... karang terasa pulak tuan suami.... ye dakkk...?? sebagai isteri mithali.... wa dengan rela hati men'delete' semua perkara yang lalu...

as tuan suami said la ;

            "... aku dah keluarkan kau dari peristiwa silam, mohon jangan menoleh kebelakang.."



ok i will ended up my past... welcome future ! since it always be started.... hoho

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)