April 14, 2014

12th April 2014 - Atun's Wedding.

Assalamualaikum wbt.

and.. HI ! how are your reader..?? I think its gonna be long I did'nt type on my blog... busy lah... err... not yet busy cuma letih sebab tak cukup rehat..

.. Last Saturday, I am goin to my sister in law wedding at Salamo Bistro.. sangat simple but grand.. wa tak tahu kenapa perasaan dengki tak ada langsung.. its just gonna be... "teringin" lah something sebab wa kahwin pun takde majlis grand²... nikah and settle... hiuuu...

so, wa dengan tuan suami banyak selfie terhadap diri sendiri coz wa sangat rasa tak best ambil gambar orang lain thru phone... gambar pepecah and not nice at all... nevermind laa... selfie diri sendiri with camera pecah pun still cantik peee... ohh so bajetttt...

soo.. its me... rasa macam tak sangka pun I am wearing this dress...
first time atas izin suami, sebab he's know yang 
memang puan wife sangat teringin pakai dress... 

he said : "macam Saloma la sayang..."

abaikan tangan bonggol, it was effect of my treatment.... i don't care it looks ugly.

with Tuan Suami , with his tired face... seriously kami tak rehat after wa hemo...
 suami tak cukup tidooo and his face kan...
 likeee... spongebob gaduh dengan patrick... err i think that way.. 
*tetibe*

Our back was my bro in law... masa ni laaa wa rasa macam....
"ohh... wa patut rapat with my hubby siblings...".. lol !

posing with Lamborghini.. for the groom transport... 


anyway badan tuan suami memang macam tu sebab mengalami kemalangan yang agak teruk sehingga tulang belakang patah... but he's strong... wa jadi kuat atas semangan jitu beliau... ceh !



my first view... just like...
   "fuiiyoooo.... canggih gilossss... my sis in law soooo lucky !"

and yet, tuan suami kata... "one day sayang..." so wa macam menganjing balik...
                 "..hidup mati semula we never naik this car lah sayang.."... kuikuikui


.. wa tak berharap untuk mewah... cuma harapkan kestabilan hidup je... as a human, normally kot ada perasaan "teringin"... tapi wa tidak memaksa tuan suami untuk hidup sepertimana kemewahan yang terukir didepan mata wa ketika itu... it was so imposibble... takpelahh setiap manusia ada bahagian masing² so belajar redha apa yang ada ketika ini... so alhamdulillah...

anyway, aunty lisa & mama in law punya siblings sangat peramah... unexpected actually... damn ! wa rasa harini penulisan yang agak jakun...

Lau's family.

the bride & groom... wooohooo... !!
Celebrity and... drifter..

.. Wa rasa harmoni sebab wa tak sangka dalam keadaan tangan wa yang hodoh macam tu... their family still treat up myself as human... bukan binatang... tak ada nampak muka nak geli ke hape... evendooo mereka sangat loaded with the money & title... !!

end of story :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.