Sambung je tulis kat BLOG itu !

Assalamualaikum wbt...

Wahhh... akhirnya wa dah kembali ke AUNIDENOVELLA setelah sekian lama menyepi... actually wa menyepi & aktif *konon* dalam blog baru... tapi rasa tak seronok sangat sebab.... rasa sunyi...

.. jari nih gatal sangat nak buat blog baru... dan blog baru... dan blog baru.... dah banyak gilosssss blog baru... tapi tetap rasa sunyi.... wa tak rasa enjoy nak tulis entry dekat blog² baru tersebut... rasa macam dah sayang sangat dengan mrs.aunidenovella ...

now wa dah pindah balik ke hometown suami di Ampang... so wifi freeeeeeeee.... !! boleh lah kembali blogging dengan sukaria... ewahhh....

TADI !

yeah.. tadi wa bikin lagi blog baru... dari pukul 6pm - 10++PM ...!!

so hubby dah tanya...

"tak penat ke...??"

wa jawab.............

"..entah ! "

.. So by that hubby macam cakap.... silakanlah guna blog asal untuk menulis.... emm bukan apa...hajat hati nak menjaga hati dia... taknak lah kisah hidup kami dapat share dengan kisah hidup wa yang dulu.... soooosadisss ...!!

tapi sebagai seorang suami yang memahami... dia suruh jugak wa guna blog asal aunidenovella ini untuk sambung menulis blog... tak payah nak edit itu ini... tak payah pening nak letak itu ini....

so... I'll be actived soon !!

Sambung je tulis kat BLOG itu ! Sambung je tulis kat BLOG itu ! Reviewed by Tunsha Ayunie on March 05, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.