CEREKARAMA TV3 - PARASIT

Assalamualaikum wbt...

.. So macam ramai je yang layan citer Parasit tadi.. di TV3... wa hanya layan Cerekarama ni kalau ada pelakon yang boleh berlakon... kalau keras kedaung tu... layan channel HBO je... walaupun cerita ulangan.. paling tidak, layan AFC je... sesi laparkan perut...


PARASIT.
Cerita berkisarkan tentang Athirah (Rita Rudaini) dan Firdaus (Riezman Khuzaimi) yang tidak mempunyai anak. Perkenalan dengan Azie (Wan Sharmilla) yang dihalau oleh suaminya telah memberi sinar baru pada mereka kerana Azie mengandung dan berjanji ingin memberikan anak tersebut kepada Athirah & Firdaus untuk dijadikan anak angkat. Kehadiran Badri (Syazwan Zulkifli) suami kepada Azie, telah mengubah keadaan. Badri sering mengugut Firdaus untuk memberikan wang untuk membeli dadah. 
-Arahan Murali Abdullah-



Wa tak ambil moral of the story pun... cuma suka sangat dengan si Aqish ni kalau dia berlakon... mulut dia tu comel sangat... rasa macam nak cubit pipi yang gebusssss tu... geram hokeyyyy.....

                                                tapi yeah...

Sedikit yang wa katakan... kalau nak ambil anak angkat, make sure ada balck & white letter... bukan apa... in future kita tak tau apa akan jadi... so in case anything happen, you can fight in court :)

CEREKARAMA TV3 - PARASIT CEREKARAMA TV3 - PARASIT Reviewed by Tunsha Ayunie on March 16, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.