March 19, 2014

Kenangan akhir 2013 with Sis Zeen | Hubby

Repost lagi... actually entry dari blog lagi satu.. cuma nak menyemakkan entry as usual... huulalalala...

Kenangan terakhir 2013 .. Sis Zeen datang KL untuk berjumpa dengan adik beliau yang tersayang (wa lettew) kehkehkeh.. sesambil tu.. boleh jumpa adik ipar sekali... katanya...

.. Awalnya sis Zeen datang hari Jumaat... we've planned nak jumpa that day tapi sebab perkara yang tertentu, so TAK JADI ! wa agak tak berapa nak frustrated itu hari... maybe penat with treatment... haha !! and Sabtu.. sis datang dengan her boyfie, Snip .. and we cam makan² kejap dekat Pelita Nasi Kandar, Ampang.

After that, Snip hantar we all kat Maju Junction.. then pergi keje.. so, myself... asbeng & sis carik lagi tempat mau chillin²... huh !! sis terus masuk Starbuck.. (as minah jakun, JAKUN ok !! wa cam... omaigayy..!!) dulu nak masuk Starbuck kena marah dengan mak bapak, katanya HARAM 

Kami makan antara jenis kek di-atas... taksub giler hokeyyyy....
wa je mengunyah kek ni... asbeng tak makan manis ☠
Ini sis punya.. hot chocolate egg tart, kalau tak silap.. 
melimpah dengan chocolate but its not my taste 
Muka laki-bini tengah penat... muka asbeng yang letih.. !

=================================

 Lepas tu rerehat kejap sampai malam... lepak borak & borak lepak... kita makan lagi ye kekawan...

Antara saki-baki pinggan-mangkuk selepas makan... 
lepas tu hadek-bradek cecerryberry ye kekawan...

Bila dah makan, mata dah layu... 
it's time to sleep.. amik gambar dulu..
with my lovely sista forever ツ

Anyway thx so much to my sis Zeen yang banyak belanja tanpa ragu & jelas... semoga Allah swt merahmati kamu & melimpahi rezeki pada kamu... sayang kamu dunia akhirat...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.