March 12, 2014

Jom jadi KAMBING !

Assalamualaikum wbt.

emmmberkkkk...... itu lah yang jadi bila tarak air... nak buat apapun susah especially nak masak... nak mandi... nak berak... opsss sorry, i memang tak reti cover lah yuolsssss....

.. so bangun pagi dengan harapan boleh MANDI sebab dah dua hari tarakkk air, mandi gegitu je... rasa macam membusuk kaw² dah badan ni... sampai adik-beradik kamben pun senyum simpul sebab depa dah ada geng !


                    Senyum sinis dah !

nah ... !! actually wa deep stress dengan ketiadaan air ni... sebab badan wa kering plus cepat rasa panas... so infrared otak tidak berapa berfungsi maka wa asyik nak marah orang sampai Tuan Suami pun kena gak... tak pasal² wa asyik terlepas maki... berapa banyak derhaka dah buat pun tak tau ...

...  tak puas hati bila 2 hari dah jadi 3 hari... takkan sampai 4 hari dan 5 hari...??? masakkkk wooo.... takkan nak makan fastfood je setiap masa...??? disulami migrain, maka kepala & hati mengamuk.... ..

                                  
BANYAK PULAK DUIT NAK MAKAN FASTFOOD??

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.