Birthday Present from Lovely Mama ! - DARI JARI NOVELLA

March 09, 2014

Birthday Present from Lovely Mama !

Assalamualaikum wbt ..

27hb February , genap wa berumur tretttttt tahun... wakakaka !! birthday wa tahun ni tak meriah seperti kanak² dulu.... perjalanan macam biasa je... takde yang menarik... cuma mama wa, wish sehari awal... excited sangat lettew.... tapi wa rasa mama sungguh comel....

28hb February... abah ambil wa & tuan suami dari hospital Selayang.... kami takde transport lagi so harapkan orang or taxi saje lah.... sementara ini lah jugak... insyaALLAH tidak kekal mengharapkan orang lain...

                          ..."..kakwe balik hari apa...??"

Riak wajah aboy nampak macam taknak berjauhan dah dari kakak dia ni.. maklumlah... wa je jadi bahan senda gurau dia... yang dengar masalah dia segala bagai... so wa bercuti kat Rawang dalam 3 hari sebab dah dapat officially treatmet kat Ampang... sedih pulak makin jauh dari family... 

(LEBIH MENGHARGAI KELUARGA KETIKA INI)

.. Hari Sabtu.. mama masakkan kari ikan sembilang... dah lama tak makan... kemain enjoy lagi wa makan... Ahad pulak mama masak nasi dagang lauk ayam... Ya Allah... terlepas sungguh kempunan wa...

Tiba² wa nampak mama dukung teddy bear yang agak besar... dan bagi pada wa... wa macam... ohmygudnesssss.... mama still babykan wa lagi rupanya... macam tau je wa memang nakkkkk sangat teddy tu !
Kite bagi nama dia Willow ye...

My mother is my root, my foundation. 
She planted the seed that I base my life on, 
and that is the belief that the ability to achieve starts in your mind. 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.