March 09, 2014

Bila Suami Gila P.Ramlee...

Assalamualaikum wbt..

Hari ini masih panas... dan panas... dan panas... sampai badan dah macam... tua sudah...

.. dehyrated yang agak teruk sampai haus... Allah SWT yang Maha Tahu... kemain lagik lah hati ni sabar & sabar... nak minum air banyak tak boleh... orang sehari minum lebih 4 liter... wa hanya dibolehkan minum 500ml... boleh ke tahan dalam cuaca panas macam ni..?? ohh dugaan...

So... harini di astro prima sekali lagi tunjuk ulangan cerita arwahyarham Tan Sri P.Ramlee... kemain excited suami ubah channel sampai dah takde chance wa nak layan berita tentang MH370..





# PrayForMH370

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.