Bila "KAKAK" dah risau....

Assalamualaikum wbt...

and... HI ..!! wa nak type entry nih semalam tapi bila dah penat plus mata mengantuk plus overloaded yang melampau, punca malas itu datang secara tetiba... 

.. well, malam tadi wa tak berapa nak melayan FB sangat... dok blogwalking aje... lepas tu main game... lepas tu tido... musim panas ni badan teramat penat, tak tahu apsal... after that, muncul lah pulak inbox dari akak yang teramat tersayang dunia akhirat...

after this, wa typeless....speechless....semuanya shud be lesssss la kan... sebab tiba²... since she's goin' busy, wa macam tak mau kacau... kalau tidak wa akan jadi sangat sensitif sebab dia abaikan wa... bila dia inbox peluk cium segala bagai.... wa macam rasa... ..

                                         " eh... what's wrong with you sis...??"

.. Rupanya dia mimpi wa dapat penyakit yang membunuh... she did tell me laa dia menangis sampai mengigau sebab risau sangat.... so I guess one thing je, dia rindukan wa..!!


Wa tidak mempunyai kakak & dia tidak mempunyai adik... we will same... dia sakit dan wa pun sakit... both of us was in bad condition... so each others pun akan risau bila something happen or maybe perasaan jadi tak sedap.... she did tell me too, dia menangis non-stop.... risau punya pasal...

.. yang wa appreciate, dia menyayangi wa walaupun wa tak kaya... wa orang susah... she's Singaporean... sometimes sanggup datang KL bila wa dalam keadaan stress or need someone... what can I say.. ?? she totally my best sistas I have ! wooohoooo

c-ya !

Bila "KAKAK" dah risau.... Bila "KAKAK" dah risau.... Reviewed by Tunsha Ayunie on March 31, 2014 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.