Aduhai Hanez Suraya...... - DARI JARI NOVELLA

March 06, 2014

Aduhai Hanez Suraya......

Assalamualaikum wbt.

Sedang hot sangat la cerita pasal Hanez Suraya ni sampai semak-menyemak wa punya FB... lelagi muka dia... banyak sangat propa...

.. actually wa taknak langsung ambil tahu pun tentang ni... ko retisssss lantak ko lah ! tapi-tapi-tapi........... bila terbaca statement dari seorang hakakkkk ni.... terasa gatal jari pulak nak menge-post... saja nak semakkan blog sendiri... bulih...??

Terus dengan kisah canang si Hanez Suraya yang merampas suami orang ni... amboihhhh kemain.... yang bikin wa tak tahan.... dia suruh si isteri mintak maaf kat dia... 

ehem... ehem... ehem...

Hello...??? sekarang ni siapa rampas siapa... kau rampas hak orang... orang plak lah kena mintak maaf dengan kau...??

... wa layan lah jugak PC Hanez Suraya ni bersama jejaka muka gay tersebut... Mr.R @ Romie ... dalam hati dah sumpah seranah.... kenapa perlu buat lemah lembut.... ayat yang disusun dalam PC pun kemain laa kencing bersepah... kontra... propa... sewaktu dengannya.... meluat :)

sebenarnya wa tak rugi sesen pun dengan kisah nih... tapi sebab dah berlambak kisah yang sama dalam wa punya newfeed... dah macam retissss fofular lak dah minah ni.... so...

TERIMA KASIH LAA SEBAB BAGI WA IDEA MENULIS ENTRY YA, HANEZ !

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.