Mood EGO, kekadang SELFISH !

Sementelah.. assalamualaikum wbt..

Lama tak blogging waktu malam... baru je siapkan popia yang orang order... tapi  ada yang dipulangkan kembali... sebab...??

emm.. 2-3 hari lepas.. Kak'in msg wa..

".. Fiq, kenapa kak'in tengok popia tu makin surut je.. takkan kak'in nak bukak satu-satu & timbang sendiri...?? blaaa blaaa blaaa... "

... seolah wa pulak yang dipersalahkan.. tapi biasa lah.. adat meniaga/bisnes ... layan je la kerenah CUSTOMER... lagipun wa dah biasa attend customer, cuma bukan dalam bidang bisnes... perasaan lain sikit... sebab in bisnes... wa yang buat kerja....  bukan kerja untuk orang, tapi diri sendiri...

Bila ada yang complaint... mula rasa rendah diri....

.. segala yang terjadi di hari-hari wa, buat wa hilang punca je... rasa macam nak buat benda-benda bodoh..

"...hold dulu laaaa..." - monolog hati -

Orang kata wa EGO... pentingkan diri... tapiiiiiii................................. hmmm !


No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)