Mas Nawaitu - AKU MAHU LELAKI BERUWANG !

Assalamualaikum wbt n' morning !

How r u readers?? hehe.. lama tak menaip pagi-pagi so my fingers rasa macam berat je... tapi wa rasa macam HARUS jugak menyediakan entry ni sebab terlalu ramai yang shown their stupidity secara sengaja atau tidak sengaja... kecoh di FB & YOUTUBE !

Who is Mas Nawaitu Sobirin ??

This was her... totally her !!

Question :: Why i get involves and waste my time to write about this woman???

Answer :: ... Because she's special person.. with gorgeous voice and i meant it !!

........ wahh ambik..  keluar dah broken english wa.. ok lah.. wa tak berapa kenal dia dan tak kenal langsung actually... tapi sebab sikap wa adalah stand on postive side... so wa try jugak kaji selidik... siapa dia ni...?? wa tahu, ramai yang kenal dia sebabkan video dia YANG INI...


For those people's yang normal rasanya tak ada masalah dengan video ni... siapa yang tengok video ni dengan mata hati pun for sure tak ada masalah dengan video ni... tapi wa sangat kecewa dengan those yang maki hamun dia... dan wa tau prinsip this woman simple... "HATERS NEVER LET ME DOWN!"... itu yang buat wa respect sangat tentang dia...

Tapi yang ni... 
 
.. Seriously bro, kamu adalah orang yang sangat2 MENYEDIHKAN !!

-----------------------------------------------------------------------------------

.. Dia adalah seorang OKU tapi i'm not sure OKU dari segi apa... but yang wa tahu dia harus duduk atas wheel chair untuk memudahkan pergerakan dia... and for sure too, wa tak pernah pandang dia seorang yang buruk but wa tengok dia sangat COMEL !! again, wa maksudkan segala apa yang wa taip disini..

Dia upload video on u-tube adalah untuk menunjukkan bakat dia... and she's has her own right ! apa salahnya?? dia happy buat camtu...

But satu video parody yang sangat buat wa tidak setuju adalah INI !


Dan juga typical comment dari tuan punya video... ( Firdqus Ahmqd)

Wa tengok banyak kali komen ni rasa nak gelak sehhh... bukan apa... kenapa lembab sangat otak tu tak refresh... dia fikir semua OKU tak mampu buat apa-apa ke??? and paling best... dia tak faham pun apa yang cuma Mas Nawaitu buat on that video... tu pun mau sentap...??? seriously... wa sedih tengok orang melayu sekarang... terlalu PASIF !!

.. Sedangkan on her description.......

 

SOooooooooooOOoooo????.......... kenapa harus nak tunjuk bodoh tu melampau... seriously... semua yang komen sangat tak pakai otak dan hanya guna nafsu semata... SEDIH !!

.. To sis Mas Nawaitu... semoga sentiasa dilindungi Allah swt dan dikurniakan kebahagiaan... U have handsome daddy and sweetiest mummy.... myself, don't know who are really YOU... but all i can say that i love your way... From Auni With Love ~

Mas Nawaitu - AKU MAHU LELAKI BERUWANG ! Mas Nawaitu - AKU MAHU LELAKI BERUWANG ! Reviewed by Tunsha Ayunie on May 14, 2013 Rating: 5

1 comment

  1. Thanks. I totally agree with you. She is very talented!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.