Confession diriku yang bersedih ~ - DARI JARI NOVELLA

May 09, 2013

Confession diriku yang bersedih ~

Assalamualaikum wbt and... morning !

How are you'll readers?? rindu sama wa ke tidak?? TAK..?? ok no offense. actually wa sangat dan sangat sedih dengan perjalanan yang Allah atur ni.. seem like i have'nt any kudrat lagi... rasa macam... heyyy WHY ME...??

.. Tak la teruk sangat jika nak bandingkan orang yang berapa minit nak nikah and cancel at very last minutes.. Means, wa masih ada excuse... everything goin be so so rushing... tak prepare apapun melainkan sijil kursus kahwin didalam tangan.. that all !

Sebab wa sendiri ada masalah dan mr.ajinomoto wa pun ada something selindung so wa macam kelam kabut.. ending... semua ZERO... oh ya.. Allah masih duga kesabaran ni setiapkali wa rasa pegang dan gapai rasa bahagia.. but it's ok.. (kekadang dah macam salah qada qadar dah..)


.. Wa tak rasa frustrated atau kecewa macam mana wa kecewa sebab kena tipu dengan si gendut tu dulu... cuma wa rasa terkilan dengan apa yang terjadi... adakah diri ini sentiasa bawak suwey...??? entah.. LOST !



Kadang rasa nak bawak diri ni terbang jauh-jauh... i want to get married not only because for a freedom.. yeah lepas kahwin of coz tanggungjawab semua atau suami pulak and YES, mr.ajinomoto tak suka wa buat benda bukan-bukan..

.. Niat hati nak kawin sebab wa nak finished up segala apa yang ganggu kepala hotak dan sanubari... tapi setiapkali usaha nak bina masjid ni.. asyik tersekat2.. ke tuhan tak bagi lagi wa pegang title bini orang..?? ENTAH ! wa akan cuba fight dengan apa yang wa mahukan sekarang... pelantak apa orang lain nak kata... dia tidak ada harta berjuta.. apalagi dia seorang OKU... cuma semangat dia membolehkan wa fight sakit wa sekarang...

Semoga masih ada ruang untuk diri wa gapai apa wa mau... woooo dah sadis rasa bikin entry arini.. see ya.. bye..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.