Update dari mama ADAM FIRDAUS ~ - DARI JARI NOVELLA

March 28, 2013

Update dari mama ADAM FIRDAUS ~

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi.. semoga readers sihat walafiat.. wa just terpanggil untuk mengisi sedikit update tentang adik Mohammad Adam Firdaus anak kepada sahabat yang juga wa anggap kakak, Rose Aliah..
 
Keadaan Adam sebelum sakit.

.. Mengenai adik Adam.. boleh rujuk entry sebelum ini di - Tolong Doakan Mohammad Adam Firdaus ..menjengah seketika di Facebook.. update yang paling latest adalah sms kak Rose kepada sahabat yang lain..
Assalammualaikum.. doc kata adam dah lemah.. dah ada pendarahan dalam perut.. oksigen petang ni pun tak cantik daripada tengahari tadi.. semua kemungkinan boleh terjadi.
.. Dan keadaan adam yang terlantar di HKL.. kasih ibu yang tiada lelah berada di-sisi buah hatinya.. Semoga kak Rose sentiasa kuat dan tabah.. Allah swt tidak menguji hamba-Nya yang tidak mampu.. Semoga doa² sahabat makbul mendoakan Adam sihat semula dan ceria seperti sebelum ini..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.