March 17, 2013

Hapdet hapdutttttt

Sebenarnya tak ada apa wa nak update pun.. MALAS... tahu tak?? dah beberapa hari busy sebab iwan nak nikah...dan hari ni busy lagi sebab nak settle belah iwan sendiri (yang termetri family wa)... nikah dah settle.. yang pengantin perempuan dah settle..

.. Sementelah corat coret pasal perkahwinan ni... wa malas sebenarnya nak involve dah... hubungan dengan apak sedara wa sendiri kucar kacir.. kang majlis kahwin jadi majlis ala2 lahad datu plak.. hambikkk kau !

arini tak ada mood nak menaip seperti kebiasaan.. cuma terngiang2 pulak dalam telinga ni bila kaklong bagi idea untuk buat buku sebab dia kata dia suka baca ayat2 wa.. ok akan difikirkan.. semua orang tahu (semua la sangat) yang wa memang suka sesuatu penulisan... hurm.. idea kering kontang... camne nak bikin buku pulak.. kan?? haih padahal ramai je yang suruh wa buat buku since wa nih asyik bermasalahhhh je... huhu....

 
Di masjid antarabangsa sempena pernikahan mereka2 yang bernikah...
Muka wa memang tak semenggah beberapa hari ni coz 
makan tak lalu... ubat skip.. treatment hampeh... so inilah kekdahnya...

 ok itu je. bye. 

 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.