GAMBIT & astro ! - DARI JARI NOVELLA

February 16, 2013

GAMBIT & astro !

Demam Fear Factor ! konon.. wa bukan apa.. menyampah gila dengan kumpulan gambit... haiss... tapi nak buat macam mana.. itu program astro.. banyak sangat bias.. dari zaman Akademi Fantasia.. peserta yang poyo kemain diorang simpan... yang best-best dia kasik kick dulu.. apapun tak boleh..

.. Mula-mula tengok kumpulan Gambit ni.. ok je.. tak la teruk sangat pun.. mula-mula nampak jugak la tanda supportive disitu.. tapi tak lama... dari episod berapa entah.. siap doa-doakan kekawan dia lemas.. wa sangatlah tak boleh terima... takda etika bersukan ke ini brooo gambir?? opsss gambit !

 

and another episode, dia dah tunjuk pailang.. meronta-ronta.. tak rasa ke dia malukan diri sendiri?? yang paling wa hangin bila waktu penyingkiran.. dah terang-terang kumpulan si gambit ni patut tersingkir... ehhh tiba-tiba takde penyingkiran.. nampak permainan disitu?? yeahhh astro memang gila rating ! biasakkk arr drama lebih... stok menyampah sebenarnya..

.. Harini nampak pulak betapa poyo si gambit ni merendah & meloserkan kekawan dia yang lain.. wadefakkk sehh.... ingat kacak sangat lettewww.... makin panas pulak rasa bila teringat sikap gambit yang tak berapa tulus nih... dah laaa... mak bedah nak tidooOooo.... mohon tak mimpi gambit waktu tido kang... cau !

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.