27th FEBRUARY - Thanks sayang ! - DARI JARI NOVELLA

February 28, 2013

27th FEBRUARY - Thanks sayang !

Semalam birthday wa.. Happy birthday to me ! wah inesen.. urmm deeply sad sebab semalam tak ramai pun yang wish wa.. especially orang2 yang wa anggap as bestfriend.. entah.. bestfriend la sangat... wa dah takde istilah bestfriend pun.. err takpe la.. sedar diri... dang ! kang dah bikin ayat sentap..

.. Sempena birthday,wa mintak my Tuan FH belanja Nando's.. actually tak mintak sangat pun.. all the planning with mama actually cuma sebagai lelaki gagah Tuan FH mestilah yang patut belanja.. so thanks for him walaupun tersangat laaaa tak sedap makan Nando's semalam... ayam tak cukup masak... entah kenapa entah... tapi sememangnya tak sedap !! menyesal ajak satu family makan... masing2 pinggang tak licin pun... (selama ni wa makan sedap je..) semalam sumpah memanglah tak sedap... Tuan FH pun komplen hokeyyyy... dia kata itu first and last dia makan kat Nando's.. next destination.. Kenny Rogers... yebba yebba...

Tujuan makan di Nandos sebenarnya nak rasa kesedapan Espetada ni.. Google macam sedap tapi not my taste... entah kenapa makan semalam segala benda masam.. tasteless... damn !

Dengan Tuan FH kesayangan... tahun ni lah birthday wa yang paling wa happy.. at least someone appreciate wa seadanya... kalau teringat waktu wa sweet 21, wa kena maki ok.. KENA MAKI... just appreciate bila senyuman wa dikembalikan semalam walaupun ada titik sedih berlaku.. alalala sesedih manja la gittu...


And last.. present Tuan FH bagi sempena birthday wa... actually dah lama wa idamkan loket jed naga lilit ni... yang secret recipe tu tu tu... pun sama..  baby cacing dalam perut mengidam lama dah... hohoho...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

so that's all... wa pun takde citer best sangat in fact pun gambar tak banyak... cuma nak nyatakan wa happy je.. hee~

2 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.