2/1/13 - DARI JARI NOVELLA

February 28, 2013

27th FEBRUARY - Thanks sayang !

9:33 AM 2
27th FEBRUARY - Thanks sayang !
Semalam birthday wa.. Happy birthday to me ! wah inesen.. urmm deeply sad sebab semalam tak ramai pun yang wish wa.. especially orang2 yang wa anggap as bestfriend.. entah.. bestfriend la sangat... wa dah takde istilah bestfriend pun.. err takpe la.. sedar diri... dang ! kang dah bikin ayat sentap..

.. Sempena birthday,wa mintak my Tuan FH belanja Nando's.. actually tak mintak sangat pun.. all the planning with mama actually cuma sebagai lelaki gagah Tuan FH mestilah yang patut belanja.. so thanks for him walaupun tersangat laaaa tak sedap makan Nando's semalam... ayam tak cukup masak... entah kenapa entah... tapi sememangnya tak sedap !! menyesal ajak satu family makan... masing2 pinggang tak licin pun... (selama ni wa makan sedap je..) semalam sumpah memanglah tak sedap... Tuan FH pun komplen hokeyyyy... dia kata itu first and last dia makan kat Nando's.. next destination.. Kenny Rogers... yebba yebba...

Tujuan makan di Nandos sebenarnya nak rasa kesedapan Espetada ni.. Google macam sedap tapi not my taste... entah kenapa makan semalam segala benda masam.. tasteless... damn !

Dengan Tuan FH kesayangan... tahun ni lah birthday wa yang paling wa happy.. at least someone appreciate wa seadanya... kalau teringat waktu wa sweet 21, wa kena maki ok.. KENA MAKI... just appreciate bila senyuman wa dikembalikan semalam walaupun ada titik sedih berlaku.. alalala sesedih manja la gittu...


And last.. present Tuan FH bagi sempena birthday wa... actually dah lama wa idamkan loket jed naga lilit ni... yang secret recipe tu tu tu... pun sama..  baby cacing dalam perut mengidam lama dah... hohoho...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

so that's all... wa pun takde citer best sangat in fact pun gambar tak banyak... cuma nak nyatakan wa happy je.. hee~

February 16, 2013

GAMBIT & astro !

10:29 PM 0
GAMBIT & astro !
Demam Fear Factor ! konon.. wa bukan apa.. menyampah gila dengan kumpulan gambit... haiss... tapi nak buat macam mana.. itu program astro.. banyak sangat bias.. dari zaman Akademi Fantasia.. peserta yang poyo kemain diorang simpan... yang best-best dia kasik kick dulu.. apapun tak boleh..

.. Mula-mula tengok kumpulan Gambit ni.. ok je.. tak la teruk sangat pun.. mula-mula nampak jugak la tanda supportive disitu.. tapi tak lama... dari episod berapa entah.. siap doa-doakan kekawan dia lemas.. wa sangatlah tak boleh terima... takda etika bersukan ke ini brooo gambir?? opsss gambit !

 

and another episode, dia dah tunjuk pailang.. meronta-ronta.. tak rasa ke dia malukan diri sendiri?? yang paling wa hangin bila waktu penyingkiran.. dah terang-terang kumpulan si gambit ni patut tersingkir... ehhh tiba-tiba takde penyingkiran.. nampak permainan disitu?? yeahhh astro memang gila rating ! biasakkk arr drama lebih... stok menyampah sebenarnya..

.. Harini nampak pulak betapa poyo si gambit ni merendah & meloserkan kekawan dia yang lain.. wadefakkk sehh.... ingat kacak sangat lettewww.... makin panas pulak rasa bila teringat sikap gambit yang tak berapa tulus nih... dah laaa... mak bedah nak tidooOooo.... mohon tak mimpi gambit waktu tido kang... cau !