Kata Dari Hati Yang Membebel ~ - DARI JARI NOVELLA

October 18, 2012

Kata Dari Hati Yang Membebel ~

Saat diri ini baru ingin mengecapi kebahagiaan.. Tiba-tiba datang anasir yang tidak diundang.. Adakah salah untuk wa jatuh cinta sekali lagi?? Adakah salah insan bernama AKU ini sekali lagi melangkah didalam permainan hati??


.. Wa selalu bertanya sendiri... Masih kuatkah diri ini?? Wa takut untuk mempercayai diri sendiri.. Orang sekeliling... Rasa macam hidup dalam penipuan... Adakah semua hamba Allah didunia ini hanya tahu berbohong...?? Lebih2 kepada insan seperti wa yang agak slow a.k.a lembab nak pick-up something...


Harini wa down sikit.. Macam-macam perkara tak diduga berlaku... Adakalanya itu sesuatu yang menggembirakan... Tak kurang jugak dugaan yang mencabar hati ni.. Ya Allah.. Aku penat sebenarnya dengan permainan ni...

INTERNAL FLAMES !
Wa jadi sangat-sangat-sangat dan sangat marah.. Dan cuba untuk cool and follow the flow.. Cuba berdiri atas kaki sendiri... Tanpa ada rasa kasih/sayang/cinta yang kukuh terhadap sesiapa... Entahla..Q-marks?? Wa rasa wa hanya perlu switch on mood REDHA sekarang ni... Memang insan forever alone senang kena tipu.. Ohh rasa sadis gila buat pengakuan ini...




Sangat SUKAR nak jadi BAIK daripada JAHAT... Tapi sampai bila..?? Tuhan.. Berikan aku sedikit pedoman ~

 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.