Terima Kasih, ABANG...!!

Actually wa nak update esok entry nih... Tapi disebabkan IF wa hold dah tentunya entry nih takkan terbina... Wahhh terbina gitu...

... Al-kisah tak berapa hangat dipasaran.... Tak laku pajak gadai... Kisah bermula bila wa hangin satu badan akibat insan yang kurang sungguh tak berapa nak faham bahasa.... Paksa2 wa dengan benda yang agak wa tak suka nak buat... I hate people when too pushing me... Apa sebab sey??? Orang dah taknak... so enough..!


Bila dah panas hati mula nak caci maki... So landasan terbaik adalah mengadu dengan abang terbaik wa masa kini... Haidi. Lepas tu mula wa update status atas karpet FB... And terjadilah maki sesedap rasa disitu...

Wa tahu Haidi nak suruh wa maki puas2 dulu.....


.... And back to inbox... Wa ceritalah pasal ada mamat sex maniac kacau wa... Bla bla bla... Sampai dia suruh unfriend... Dan suruh unfriend dia jugak.... Terus wa tanya... Sebab apa wa perlu unfriend dia.... ???

Heh..!! Jawapan dia menggelikan hati wa yang waktu tu tengah panas sangat2.... Dia jawab... SEBAB WA JAHAT..... Yes jahat bagi orang luar mungkin sebab bahasa dia agak kurang ajar... Tapi bagi wa tidak...

.." Tengok sekarang lu dah reda marah... " itu kata2 terakhir sebelum dia diam dari inbox... Dengan penuh megah wa ucap terima kasih... Ya dia seorang yang menyakitkan hati... Tapi dia jugak sifu yang buat hati wa susah nak sentap dengan benda2 bodoh keliling wa.... Dia jugak ajar wa buat ikut apa yang wa nak buat.... (especially benda berfaedah)..


Sekian.... Wa tidak perlu kawan yang ramai untuk merosakkan wa...


Cukuplah dua orang abang wa yang ada dibelakang wa sebagai pemberi semangat.... :)
Thanks abang Adat & abang Haidi.........

Terima Kasih, ABANG...!! Terima Kasih, ABANG...!! Reviewed by Tunsha Ayunie on September 10, 2012 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.