September 29, 2012

Dilema Cinta Si Gadis Terlarang

Assalamualaikum wbt... Morning... It's Saturday !! Weekend2 yang berjalan dan berlalu pergi... Lama sungguh tak keluar weekend2 nih... Kecuali dengan family... KOT...!! Maklumlah wa nih kan dah hidup macam FOREVER ALONE je... kuiii kuii kuii....


.. Mula2 macam terpikir jugak mau update ke taknak... Tapi sebab blog nih blog wa... So wa pun nak coretkan jugak walaupun hakikat ia adalah sama sekali "privacy" ... Better luah disini dari berkongsi dengan kawan yang entah2 backstabber... MUAK + JIJIK !! (.. termaktub mood memang suwey pepagi ni....)


Title post pun dah macam huru-hara... Dah macam zaman cinta Raja Gopal gamaknya... Ececeeyy... Tidaklah.. Yang sebenarnya wa terperangkap dalam cinta kumbang terhalang... (Hubby orang la senang citer..) Wa tak tahu ini adalah CINTA...?? ataupun sebab wa nih terlalu sunyi orangnya sampai senang je jatuh cinta... Macam As penah cakap sebelum nih...

".. Bila lu sunyi.............. 
Dengan semua orang lu akan jatuh cinta especially yang layan lu baekkkk punyerrrr..."

... Adakah ini adalah kesalahan wa sendiri... Wa masih harapkan Ying tapi dia tak muncul2... Satu2nya cinta hati wa dah pergi... Lepas tu ada orang lain masuk main ketuk2 hati wa.. Tapi semua-nya sudah berstatus...


Bila duduk sorang2 wa rasa lawak pun ada... Memang senang kot insan FOREVER ALONE nih jatuh cinta... Atau sebenarnya confuses dengan perasaan sendiri... LOST kaedahnya... itulah dia....

.. Mengharapkan sesuatu yang tidak pasti itu bukan mudah pun... Wa dah rasa sakit dia macam mana... Lagi-lagi benda itu terus tak menjadi... Plan kemain semarak... Tapi haprak terusss... (Ada rupa orang frustrated tahap gaban tak...??)

*Hubungan tanpa status*

2 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.