July 03, 2012

OK... Azwan Ali Eliminated !

Fiuhhh...!!

Wa sungguh tidak berpuas hati dengan kepuruan (what is kepuruan?? KEPUTUSAN!) ini.. Sesungguhnya ramai membenci beliau sebab over lagik kojaq*kurang ajar* ... Tapi wa tetap suka cara dia yang tak plastik itu... Seriously.. Most of transexsual... Tak pandai berpura2... Itu sebab mulut laser... Ahaaa wa tau laa... Ramai bergaul dengan orang2 begini..


... Yes!! Azwan Ali hari ini telah meninggalkan Masterchef Selebriti Malaysia (MSM) untuk selama-lamanya kerana gagal mengikut & menepati piwaian kehendak juri... Gonna missyu... err.. "Ko adoooo...??" 


ehem.. "Kau gilerrr ke ape...??" Trademark dari Azwan Ali ini telah menjadi tuturan antara wa dan jugak Lia.. (Si adik kecik wa sorang tu..)


... Ahaaa wa rasa agak kurang best tanpa Azwan Ali di MSM... Bak kata Winchi.. Hilang rencah dalam pasukan tu... Aduhai... Sungguh rasa nak mogok tengok TV gara2 beliau tersingkir... Cissenggg sungguh... Tapi wa tau lebih ramai orang huureyy huureyyy beliau dah outttt...!! Tapi wa tak suke tak suke tak suke..!!Apapun Uncle dabel AA ... U are the best among the best... 
Gonna miss you.. Akan rindukan laserrrmu itu...!
...............................


 ::Nota Kaki::
Walhal ini bukan siaran langsung pun.. Wa tetap nak emosi..!

2 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.