July 11, 2012

Dasar Tamak..! Nasi Goreng Ketam William~

Ehh ehh relaxx laaa.. Jangan emosi dulu... Mwahahaha... Nih cheq ada benda nak cita kat angpa... Angpa nak baca ka tak mau pon... Cheq taip laaa jugak... Blog cheq... Sukati cheq laa.. Ye dakk..?? Kalau angpa meluat... Close jaa window angpa... Cheq serta merta dengan bangga dan riak berkata... "Ada cheq peduli kaa..??"


.. Sekian mukadimah untuk entry ini... Haha.. Apa khabar gengss?? Readerss?? Ada sihat ka tarakkk sihat ka..?? Wa saja mau kasik update... Walaupun wa rasa wa macam syok sendiri je sekarang nih... Ada penghuni kuar masuk langsung tak tinggal jejak... Mak Jemah sentappp hookeyyyy.... Tau la cheq ni tak pemes macam orang lain... (Marah ni...! Puiii~)


Semalam... Hari kelahapan wa... Mana tidaknya... Asyik makan dan makan serta makan... Takde benda lain... Dekat office... Maklang belanja nasik ayam... Balik dari office... Abang Squdy yang ambik wa... Sekaligus wa ambik buku yang wa kirimkan pada beliau...


.. Lepas tu pergi makan... Nasi Goreng Ketam kat daerah William Corner kat Setapak tu.. Wa pun baru first time jejak... Konon2 bila dengar nama William Corner's... Wa bayangkan tempat dia ala2 restoran yang penuh dengan lampu2.. Kerusi kayu.. Meja kayu... Tapi bila sampai... Omaigittt... Hanyalah sebuah kedai buruk.. Kerusi plastik.. Meja plastik... Waiter bertindik & bertatu... Dah macam pergi makan kat restoran samseng... Tapi tapi tapi................


Wa tak boleh menolak yang Nasi Goreng Ketam depa memang laa marveles... 
Harga pun marveles... 1pinggan besar =/RM25


Actually satu pinggan tu boleh share 2-3 orang... Tapi sebab semalam wa rasa wa macam lahap sangat... Belum sempat depa nak ambik pinggan kicik2... Wa dah mengadap pinggan besar tu seorang diri... Kemain lagik rasa macam orang keliling memerhatikan wa makan... Badan je kecik tapi lahap nak mampoih.... Dan.. HABIS pulak tu!! Yeah wa makan sorang tanpa berkongsi... Hebat sungguh rasa diri ini...



:: Nota Jiwa ::
Masih mengidam Nasi Goreng Ketam =.="

2 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.