June 25, 2012

Tak Suka Tak Apa~

Haa... So itulah dia... Al-kisahnya...

Actually.. Wa tak kisah pun siapa yang follow @ tidak wa punya tohmahan usang ini... Wa menaip ikut hati... Kekadang wa rasa nak taip pasal hidup wa... Wa taip.. Kalau wa rasa nak share apa wa masak arini.. Wa taip.. Kalau wa rasa nak share pasal wa hangin dengan siapa2... Wa tetap taip...

Well.. Kekadang siapa yang nak baca kisah wa sangat pun... Wa bukan retis... err... Siapa Auni Afiqah...?? It's only me.. Wa bukan siapa2... Anak driver taxi yang berpenyakit... Agak2 wa ada ke peminat setia..?? ermm entah... Wa rasa... TAK ADA SEORANG PUN...

Kalau dulu ada yang bertakhta di hati.. Mengikuti segala penulisan wa... Kini mungkin sudah pergi.. Tapi wa tetap ada keinginan menulis.. Cita-cita untuk menulis tu tebal... Tapi wa takde ilmu.. Kekadang rasa sia2 bila wa siapkan terlalu banyak manuskrip dulu.. Tapi semuanya lesap macam tu je...

... Pengertian HIDUP wa nih... Kata mat salleh... Complicated.. Wa tak pernah menyesal dengan hidup sendiri... Sebagaimana janji wa pada ALLAH sebelum dilahirkan ke dunia dulu.. Cuma kekadang sebagai manusia... Yang poyo konon berhati kering (sedangkan TIDAK..) Wa tetap rasa kesal & sedih dengan perjalanan yang berliku-liku ni... Nak senyum pun dah rasa macam kena paksa... Hadoii laaa....


Tapi wa rasa semangat wa ada kembali... Walaupun dalam jiwa tak berapa stabil.. Tapi wa bersyukur dikurniakan 2 orang abang yang sangat memahami wa... Sangat menjaga wa... Walaupun sometimes diorang kasik wa TEKANAN PSIKOLOGI yang begitu menyakitkan hati... Tapi diorang tak suka bila wa bersedih... Sangat menjadi tulang belakang wa... :)

::NotaKaki::
Bukan tak ada yang lain tunjuk caring... 
Tapi yang memahami cuma mereka "berdua"!

5 comments:

  1. sape yang tolong nyanyi2 tu?hehe..

    ReplyDelete
  2. hehe..so sweeett..pandai nyanyi boleh la..kalau saya nyanyi..nanti kodok tolong sambung..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.