May 12, 2012

Aku BAHAGIA walaupun didatangi DERITA..

Assalamualaikum wbt... It was so sudden... Entahlah... Setiapkali wa rasa bahagia... Ada yang cuba meleraikan rasa tu... Apekah wa tak layak merasa semua ni...?? *berairmata lagi aku dibuatnye...*


... Actually last week hari yang betul2 buat wa bahagia.. Emm appreciate to driver yang sanggup ambik dan hantar balik... Walaupun so sudeen to I've ignoring you... Ok STOP...


5 Mei 2012 :: Wa rasa lagi bahagia,compare dengan gathering dengan chatters YM dulu.. Ini kali, yang melepak.. Berpangkat abang-abang kakak-kakak... Yang paling bongsu adalah wa.. Rasa sungguh dimanjakan hari itu... Paling bahagia dapat jumpa dj kesayangan beta... AbangWan.. Kami agak rapat.. Tapi kerana mulut & sifat hasrat dengki orang ketiga... Kami kini agak berjauhan... Agak sedih... When someone you closes have ignoring you without a reason... Wa tak kisah sebenarnya dia jauh dari wa... Cuma terkilan the thing happened akibat orang ketiga... Bengang siuttt...!!


... Ok lah.. Berbalik dengan cerita lepak-lepak.. Lepaking ini anjuran dari ahli sahabat2 di radio internet, Bapakku.fm... Rancangan ini disokong keras oleh wa dan sahabat2 yang lain... Alhamdulillah ramai yang hadirkan diri...


Seharian wa tak tido... Esok paginya lepak di pangkin... Terbaring wa disitu dalam keadaan sungguh letih... Yang bikin wa terharu... Abang2 wa tolong kipas lalat2 berkeliaran disisi wa.. (.. lalat dengki lettew...) ... Sampai wa terlena siap keluar "muzik" lagik... Tapi sebab kami dah umpama keluarga... Wa tak rase malu untuk itu... Malah berbangga sebab kerana abang2 wa si pengipas tu... Wa lena tido dengan nyenyaknye...


Nothing to update actually... I just so happy that day while someone has broke it into a pieces.. Thanks to that individual... AWAK BERJAYA hancurkan segala yang saya rasa... Terima kasih kerana menganiaya... !!


With my abg bucuk,Abg Adat... Who's the one yang tak berapa nak rapat... 
But so so understanding my situation... Sayang beliau dunia akhirat...!! 
*juga salah seorang tukang kipas wa..*

• Jugak tukang kipas wa... Sangat garang.. 
Tapi penyayang... Pelindung adiknye ini...


With two person I've trusted... Kak Azie & HDS
Yang senantiasa memberi sokongan waktu wa tengah down...


• Dan dua abg besar nih jugak yang selalu menyokong wa.. 
Sentiasa ada bile wa dalam masalah...


.. Ok dah habis... Last but not least... 
"Susah nak percaya orang.." 
Kecuali yang berada diatas ni... :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.