March 27, 2012

• Bahagia tidak selalu.. Aku HARGAI kebahagiaan itu..

The first word... HELLO....

Well... Lama betul wa tak update blog.. Entah2 dah bersarang.. Syok sendiri rasanya update blog ni.. Ada orang baca tak..?? It's up to you guy.. Wa blogging hanya untuk luahkan perasaan.. Share ape2 wa rase nak share.. It's flexsible.. Since sepatutnya blog ni untuk kisah perjalanan cinta.. Namun tak kesampaian..


Ok , stop mukadimah.. Actually sekarang ni tengah suwey suwey otak camtu.. Rindu pulak nak menaip.. Berapa kali wa hold untuk update.. And in the end... Banyak draft yang wa kasik delete.. (taip separuh jalan dan MALAS...)


.. Lately kegembiraan berpihak pada wa.. Walaupun tidak la seindah rupa kegembiraan tu.. Hanya.. Secebis..... Namun wa tetap bersyukur kerana Allah swt mengurniakan wa sahabat2 yang indah... Walaupun dihimpit kesunyian tanpa seorang kekasih sebagai pendamping diri... Wa sentiasa bahagia dikelilingi abang2 dan kakak2 serta family yang sentiasa bagi moral support pada wa...


Hari Jumaat lepas.. Geng Bapakku.fm telah menganjurkan gathering sahabat... Yang melibatkan pendengar2 setia didalam Bapakku.fm.. Wa sudah tinggalkan dunia Yahoo Messenger... Dan wa mendekati kehidupan sebenar... Alhamdulillah di Bapakku.fm, wa mendapat kawan baru yang lebih ikhlas dalam bersahabat...

Kuantiti gambar agak teruk... Sumber koleksi Abg Haidi... 
Antara sahabat2 yang hadir... 


.. Disini, ramai mengambil tahu pasal wa... Ramai bagi sokongan supaya wa tidak sedih2 dan tabah dengan penyakit luar dan dalam wa... Mereka ada, waktu wa memerlukan teman... Bukan wa menyanjung... Cuma terlalu dihargai disaat wa betul2 hilang punca... Paling tak suka tengok wa sedih... Abg Squdy dengan Abg Amiruislah....... Mereka tidak berpura mengambil berat.... Mereka sungguh2 mengambil berat...!!


:: Gugugagagigi ::
Ying jugak semenjak bermenjak ni.. Dah tunjuk semula dia punya kasih sayang...
(_masih tak kenal siapa Ying_)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.