• Aku yang berpura bahagia... - DARI JARI NOVELLA

March 04, 2012

• Aku yang berpura bahagia...

Assalamualaikum wbt... And nice Sunday I guess.. And.......


Happy 22nd birthday Auni Afiqah..!! Wahh dah tua... Actually birthday wa dah lepas pun.. Tanggal 27 Februari 2012.. Hari tu ramai yang wish wa.. Bro Kay dari Bapakku.fm pun nyanyikan lagu untuk wa.. Kat facebook jangan cakap la.. Ramai gila wish.. Lagi ramai dari last year.. Apepun... Wa appreciated..!! Walaupun tarak hadiah.. Hanya sekuntum bunga ros dari Abang Squdy...


.. Wa baru bangun tido sebenarnye... Dan baru tersedar ini hari dah 4 Mac... Kejap je dah masuk bulan seterusnya.. dan seterusnya.. Tapi wa masih macam ni.. Si pemakan hati yang.... Kesunyian.. Wahhh gitukk dah bunyinya..


Perkenalan dengan geng Bapakku.fm sangat2 mengajar wa erti persahabatan.. Mengajar wa jadi lebih berani untuk berhadapan dengan orang.. Lagi berani untuk bercakap.. Dan berupaya untuk menjadi lebih dewasa..


.. Ramai wa kenal dalam tu.. Termasuk abang2 besar (especially abang Amiruislah... ) yang sentiasa bagi moral support untuk wa supaya tidak meneruskan kesedihan.. Ehh tak lupa Abang Squdy.. Dan dj2 yang bertugas di situ..


Wa bahagia di saat wa mahukan seorang teman.. Wa mengenali rapat salah seorang DJ disitu.. Dan hubungan kami agak rapat walaupun bukan sebagai seorang kekasih.. (.. Dan hakikat wa admire dia..) .. Tapi tak mampu bagitahu dia.. Wa nekad pada diri hanya anggap dia sebagai sahabat yang baik.. Yang ensem.. Macho.. dan... BERBULU DADA...!!


eh sensored sangat ke..? wahaha..


.. Oh ye.. 2-3 hari lepas.. Ying ade text... Sebenarnya before tu.. Wa yang text dia.. Tiba2 dah tak tahan simpan perasaan rindu tu.. Wahhh gitu.. Kalau lu perempuan pun perempuan lah Ying.. Wa masih sabar berteka-teki siapa lu yang sebenarnye..


Sambung balik.. Ya.. pagi Jumaat wa dapat mesej dari Ying.. Mesej yang agak caring camtu.. Wa tengah sakit2 kat hospital terus rasa hilang sakit.. Terkejut dapat mesej kekasih bayangan..


OK guys... Actually wa tak tau ape je wa taip nih.. Al-maklum baru je bukak mata.. tapi jari terasa nak menaip.. See ya.. insyaAllah ada kudrat wa akan update lagi.. Entry nih just being of myself saje.. Rasa nak luah perasaan camtu..


Gambar tiada motif..

. GuguGagaGigi .
Aku kembali JATUH CINTA tapi hanya mampu memendam...

1 comment:

  1. hepi belated oni..gua dah lama nak tau apa cite sambungan lu dengan ying ni..yang gua pelik takkan lu pon tak kenal ying lagi..pelik² ah lu oni..hahaha..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.